15 Σεπ 2022

Συνάντηση στο Μαξίμου, Γ. Γεραπετρίτη και δημάρχων Μυτιλήνης, Χίου & Ανατολικής Σάμου

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου, ο υπουργός Επικρατείας, καθηγητής Πανεπιστημίου, κ. Γιώργος Γεραπετρίτης με τους δημάρχους Μυτιλήνης, Χίου και Ανατολικής Σάμου. Μετά τη συνάντηση, ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργος Στάντζος, ανέφερε σχετικά.

«Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκα σήμερα μαζί με τους συνάδελφους δημάρχους Μυτιλήνης και Χίου, Στρατή Κύτελη και Σταμάτη Κάρμαντζη αντίστοιχα, ώστε να καταθέσουμε τα αιτήματα των Δήμων μας. Συναντηθήκαμε με τον υπουργό Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη ο οποίος ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους Δήμους μας με ειδική αναφορά σε όλα τα «ανοιχτά» θέματα που αφορούν ειδικά το νησί μας.

Τέλος εκφράσαμε τις ανησυχίες μας για το μεταναστευτικό ζήτημα λόγω των αυξημένων ροών που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα και την κλιμάκωση που επιχειρεί η Τουρκία βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και την ειρήνη στην περιοχή.

Η Σάμος όπως και τα άλλα νησιά των συνόρων μας συνδέουν την ανάπτυξή τους με τις συνθήκες ασφάλειας και με ειδικά χρηματοδοτημένα προγράμματα που θα τονώσουν την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα.

Τα αιτήματά μας και η επίλυση τους, επίκαιρα, δίκαια και σταθερά, υπερβαίνουν τις κομματικές γραμμές και απαιτούν συνεργασία και εθνική συνεννόηση.

Ο υπουργός αποδεικνύει σταθερά και διαχρονικά την προσωπική του φροντίδα και στήριξη για τα νησιά μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required