14 Σεπ 2022

Εγκαινιάστηκε το νέο Νηπιαγωγείο Μαραθοκάμπου

Τα εγκαίνια του νεοανεγειρόμενου κτιρίου, όπου στεγάζεται πλέον το Νηπιαγωγείο Μαραθοκάμπου, τελέστηκαν τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου. 

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Δυτικής Σάμου αναφέρει: «Το εν λόγω έργο αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Μαραθοκάμπου και με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και παραδόθηκε για χρήση στα παιδιά μας.

Το νέο κτίριο αποτελείται από άνετους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και έχει τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό αντίστοιχο των αιτημάτων για ασφαλή, λειτουργική και σύγχρονη σχολική στέγη και κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις δέουσες αρχιτεκτονικές και περιβαλλοντικές αρχές.

Η κοπή της κορδέλας των εγκαινίων από τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρο Λυμπέρη και την διευθύντρια της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου κ. Αλεξία Εμμανουηλίδου


Φροντίδα μας ως Δημοτική Αρχή ήταν και συνεχίζει να είναι η δημιουργία του καλύτερου δυνατού περιβάλλοντος, που θα βοηθά παιδιά και δασκάλους στην επίτευξη των στόχων και των επιδιώξεών τους.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required