28 Σεπ 2022

Πυθαγόρειο - Το εστιατόριο «Unan Asian Fusion» υποψήφιο για τους «Χρυσούς Σκούφους» 2023

Το εστιατόριο «Unan Asian Fusion» με τη γαστρονομική υπογραφή του σεφ Λάμπρου Μαυρίκη που βρίσκεται στο Doryssa Seaside Resort, μέρος του ομίλου Doryssa Hotels & Resorts στο Πυθαγόρειο της Σάμου είναι υποψήφιο για τους «Χρυσούς Σκούφους» 2023.

Οι «Χρυσοί Σκούφοι» είναι τα μοναδικά ελληνικά βραβεία γαστρονομίας που απονέμονται στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας από το περιοδικό «Αθηνόραμα».

Ο σεφ Λάμπρος Μαυρίκης
Ανάμεσα σε 102 υποψηφιότητες βρίσκεται και το νησί της Σάμου μετά από 8 χρόνια αφοσίωσης του πρωτοποριακού σεφ και της ομάδας του, δημιουργώντας ένα μενού ωδή στη δημιουργική Ασιατική κουζίνα με Ιαπωνοπερουβιανές πινελιές. 


Ο θεσμός, με αφετηρία το 1992, θεωρείται έγκυρος και καταξιωμένος, τόσο από τους επαγγελματίες του χώρου όσο και από το κοινό. Η ύπαρξή του έχει λειτουργήσει καταλυτικά σε ό,τι αφορά την αναβάθμιση της ποιότητας των εστιατορίων της χώρας.

«Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε την γαστρονομία στο νησί μας αλλά και να δημιουργήσουμε ένα νέο πόλο έλξης και γεύσεων τόσο για τους κατοίκους της Σάμου όσο και για τους φιλοξενούμενους μας! Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλες τις υποψηφιότητες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο όμιλος Doryssa Hotels & Resorts.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required