25 Οκτ 2022

Με πολύ κέφι το γλέντι του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ. στην «Αλισαβώ»

Το πρώτο γλέντι για τη νέα χορευτική χρονιά διοργάνωσε ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ. την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου, στην ταβέρνα «Αλισαβώ» στην πόλη της Σάμου. Στο γλέντι παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ οι οποίοι γεύτηκαν τις υπέροχες γεύσεις της «Αλισαβώς», ενώ το κέφι και ο χορός έφτασαν στο αποκορύφωμά τους.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές Πάρης Παπαγεωργίου με ανθρώπους του επιτελείου του. Επίσης παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της Κοινότητας Σαμίων Δημήτρης Βογιατζής.


Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης η διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Σάμου κα Πατρίτσια Χατζηιωαννίδου καθώς και ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Χώρας κ. Παναγιώτης Ζαβουδάκης.



Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ. ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, και ζήτησε συγγνώμη από όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις λόγω της μεγάλης συμμετοχής.




Ευχαρίστησε την ταβέρνα «Αλισαβώ» για την άψογη φιλοξενία και τα γευστικά πιάτα, ενώ θερμά ευχαρίστησε τους κ.κ. Χρήστο Γλαρό και το τουριστικό γραφείο «Glaros Agency» και Δημήτρη Χριστινίδη και το τουριστικό γραφείο «Samos Island Tours» για την ευγενική χορηγία των δώρων. Επίσης την πρόεδρο του Ομίλου Λίτσα Μαρκουλή και τη χορεύτριά του Μαρία Παρουσίνα που επιμελήθηκαν τη βραδιά, καθώς και τον χοροδιδάσκαλο Μάκη Ευαγγέλου που επέλεξε τη μουσική και τους χορούς.



Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ έδωσε υπόσχεση για ένα χειμώνα γεμάτο δράσεις πολιτισμού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required