28 Νοε 2022

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου στην Διεθνή Έκθεση Ταξιδιού «TT Warsaw 2022» Πολωνίας

Την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Ταξιδιού - «TT Warsaw 2022» στην Πολωνία όπου συμμετείχε ο Δήμος Δυτικής Σάμου με δικό του περίπτερο.

Τουριστικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι - διαμορφωτές γνώμης, και τουριστικές σχολές ήταν οι επισκέπτες της πρώτης ημέρας με τους οποίους οι εκπρόσωποι του Δήμου είχαν τη δυνατότητα ανάπτυξης εποικοδομητικού διαλόγου προβάλλοντας τα δυνατά σημεία του νησιού μας.



Σημαντική ήταν η παρουσία του πρέσβη της Ελλάδας στη Βαρσοβία κ. Μιχάλη Δαρατζίκη και της εμπορικής ακολούθου Σοφίας Μαρία Μπαγατέλα, οι οποίοι υποστηρίζουν την προσπάθεια του Δήμου και την προοπτική πολυεπίπεδης συνεργασίας με την πολωνική αγορά.

Η έκθεση την Πέμπτη ήταν ανοιχτή στο ευρύ κοινό, που από τις πρώτες πρωινές ώρες έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τον προορισμό αλλά και τα μοναδικά προϊόντα της Σαμιακής γης.

Παρών στην Έκθεση και ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Δημήτρης Έλληνας.




Ο Δήμος Δυτικής Σάμου στα πλαίσια υλοποίησης του επιχειρησιακού προγράμματος τουρισμού και των ενεργειών του με στόχο την εύρεση νέων αγορών για τη νέα τουριστική περίοδο, συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Ταξιδίου - World Travel Show “TT Warsaw 2022” από τις 24-26 Νοεμβρίου στη Βαρσοβία της Πολωνίας.




Η τριμελής αποστολή του Δήμου αποτελούνταν από τον αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Δημήτρη Βολακάκη, τη γενική γραμματέα και εντεταλμένη σε θέματα Τουρισμού κα. Ιωάννα Πατρώνη και την ειδική συνεργάτιδα και εκπρόσωπο του γραφείου Δημάρχου κα. Αγγελική Αθανασίου.

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 η αποστολή πραγματοποίησε την πρώτη προγραμματισμένη συνάντηση με την δημοτική αρχή του Δήμου Grodzisk Mazowiecki.




Πρόκειται για ένα πρότυπο Δήμο στα νοτιοδυτικά της Βαρσοβίας με έντονη βιομηχανική δραστηριότητα.

Την αποστολή υποδέχτηκε ο δήμαρχος Γκρέγκορζ Γιόζεφ Μπενεντικίνσκι στο Δημαρχείο της πόλης όπου έγινε η παρουσίαση του νησιού μας και συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας σε διάφορους τομείς.



Στην συνέχεια έγινε ξενάγηση σε υπερσύγχρονες δομές κοινωνικής πρόνοιας, παιδείας και αθλητισμού, όπου υποδέχτηκαν τα στελέχη του Δήμου με το βίντεο τουριστικής προβολής της Σάμου το οποίο μάλιστα προβλήθηκε δωρεάν σε ένα στάδιο χωρητικότητας 3.000 φιλάθλων το οποίο φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά δρώμενα.


Στη συνέχεια η αποστολή παρουσίασε το νησί της Σάμου σε συνάντηση με εκπροσώπους μεγάλων τουριστικών γραφείων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όπου προτάθηκε η συμμετοχή του νησιού μας σε ευρωπαϊκά προγράμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required