24 Δεκ 2022

1ο Reunion Συλλόγου Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, στο 1o Reunion του Συλλόγου Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, παρευρέθηκε ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου, κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Στόχος του reunion ήταν η επανένωση των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, των διοικητικών υπαλλήλων και των παλαιών και νέων καθηγητών με την προοπτική να συνεχιστεί αυτό το μοναδικό προνόμιο που έχουν όλοι ως μέλη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, δηλαδή να έχουν την «τιμή» να έχουν φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στα νησιά του.

Ο δήμαρχος κ. Λυμπέρης με την πρύτανη κ. Βιτσιλάκη

Το reunion συμπεριλάμβανε ομιλίες αποφοίτων σχετικά με την πορεία εξέλιξης των αποφοίτων στον εργασιακό χώρο και παρουσίαση ερευνών από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Στο θεματικό πάνελ ήταν εκπρόσωποι των οικονομικο-τεχνικών Eπιμελητηρίων καθώς και δήμαρχοι των νησιών με πανεπιστημιακές έδρες.

Επίσης έγινε ανοιχτή συζήτηση σχετικά με το μέλλον του Πανεπιστημίου.

Επίσημοι καλεσμένοι στην εκδήλωση ήταν η πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Χρυσή Βιτσιλάκη, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, ειδικός σε θέματα ανώτατης εκπαίδευσης Άγγελος Συρίγος, η αντιπρύτανης Έλενα Θεοδωροπούλου, ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Αιγαίου, Ανδρέας Καρασαρίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required