24 Δεκ 2022

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση της 19ης Δεκεμβρίου

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργος Κολλάρος, αναφορικά με τη συνεδρίαση της 19ης Δεκεμβρίου, τονίζει τα εξής:


«Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Ανατολικής Σάμου την Δευτέρα 19/12/2022 πλην των άλλων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν:

1) συζητήθηκε το θέμα της έγγραφης παρέμβασης του Δήμου Ανατολικής Σάμου προς το Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τις νέες αντικειμενικές αξίες χωρικής μας αρμοδιότητας.Ομόφωνα αποφασίστηκε η υποβολή γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου επί των αντικειμενικών αξιών ακινήτων. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε να ζητηθεί η μείωση των τιμών ειδικά στις περιοχές όπου αυξήθηκαν υπέρμετρα οι τιμές ζώνης.

2) Καθορίστηκαν οι θέσεις στάσιμου εμπορίου στην πόλη της Σάμου και αποφασίστηκε ομόφωνα να εγκατασταθούν στο οικόπεδο ιδιοκτησίας Δήμου Ανατολικής Σάμου επί της οδού Κανάρη , χώρος που με δαπάνες του Δήμου θα διαμορφωθεί κατάλληλα για την άσκηση στάσιμης εμπορικής δραστηριότητας ( οιονεί λαϊκή αγορά ) σύμφωνα με το νόμο 4849/2021.

3) Τέλος ομόφωνα αποφασίστηκε η παραχώρηση χώρου στο Μουσείο Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών Αιγαίου προκειμένου να στεγαστεί δομή μαθητείας στη Ξυλοναυπηγική Τέχνη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required