12 Δεκ 2022

Ο αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Δαδούδης ολοκλήρωσε σειρά περιοδειών επισκεπτόμενος την Κρήτη

Ο αναπληρωτής συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου & Κρήτης, που εδρεύει στη Σάμο, αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Δαδούδης, μεταξύ 18 και 26 Νοεμβρίου επισκέφτηκε την Κρήτη, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο μια σειρά περιοδειών, στην προσπάθειά του να «γνωρίσει» και δια ζώσης τον πολύ σημαντικό και «δύσκολο» επιχειρησιακά τομέα που του ανέθεσε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος.
 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του είχε την ευκαιρία και την δυνατότητα να συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη, με τους δημάρχους Χανίων και Σπηλίου, με τους αντιδημάρχους υπεύθυνους Πολιτικής Προστασίας, καθώς και με την θρησκευτική ηγεσία της περιοχής. 



Στις συναντήσεις αυτές επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά το καλό κλίμα συνεργασίας που έχει εμπεδωθεί μεταξύ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Πυροσβεστικού Σώματος, δύο πολύ βασικούς πυλώνες της Πολιτικής Προστασίας. 



Παράλληλα ο συντονιστής επισκέφτηκε όλες τις εγκαταστάσεις των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου, Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας, καθώς και τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια που λειτουργούν στους Νομούς της Κρήτης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required