24 Φεβ 2023

5ος Διαγωνισμός Μαθηματικών Ικανοτήτων «Πυθαγόρας» - Εξεταστικό Κέντρο το Παράρτημα Σάμου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Φέτος θα διεξαχθεί ο 5ος Διαγωνισμός Μαθηματικών Ικανοτήτων «Πυθαγόρας» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και το Παράρτημα Σάμου θα είναι εξεταστικό κέντρο (κέντρο εγγραφής). Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, ηλεκτρονικά και εξ αποστάσεως (κάθε μαθητής θα διαγωνιστεί από το σπίτι του).

Η διάρκειά του είναι μιάμιση ώρα. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές από τη Β’ Δημοτικού μέχρι και τη Γ΄ Γυμνασίου που φοιτούν σε σχολεία όλης της χώρας, οι οποίοι είναι συνδρομητές στο περιοδικό Πυθαγόρας ή που θα γίνουν συνδρομητές μέχρι και τις 7 Μαρτίου 2023 (με ετήσια συνδρομή 10 ευρώ).

Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή του/της μαθητή/μαθήτριας στο εξεταστικό κέντρο (κέντρο εγγραφής) του Παραρτήματος Σάμου της ΕΜΕ θα πρέπει μέχρι και την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023 να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται: https://forms.gle/gBbakeGRXGAH4bMN7
είτε να κάνετε την εγγραφή δια ζώσης στο Μουσικό Σχολείο Σάμου, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:15 με 15:00. 

Τονίζουμε ιδιαιτέρως ότι θα πρέπει να προσέξετε για την ορθή συμπλήρωση των στοιχείων (θα μεταφερθούν αυτούσια και στις βεβαιώσεις/βραβεία) καθώς και ότι στην αιτιολογία κατάθεσης της συνδρομής θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του διαγωνιζόμενου μαθητή/μαθήτριας.

Περισσότερα για το διαγωνισμό μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.hms.gr/pythagoras/

Για οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό έχετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 22730.23497, 6977.463195 και 6989.153041.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required