21 Φεβ 2023

Επισκέψεις σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο από τον συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου & Κρήτης, υποστράτηγο Κων/νο Θεοφιλόπουλο

Ο συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, που εδρεύει στη Σάμο, υποστράτηγος Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος, από την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, έως την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, επισκέφτηκε τα νησιά Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεο, τον έπαρχο Λήμνου κ. Άγγελο Βλάττα – Λαμπρινό, το δήμαρχο Λήμνου κ. Δημήτριο Μαρινάκη τη δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου κα Μαρία Κακαλή, το διοικητή της 88ΣΔΙ ταξίαρχο κ. Τακόπουλο Κωνσταντίνο, καθώς και με διοικητές και εκπροσώπους Σωμάτων Ασφαλείας και λοιπών Φορέων των νησιών. Με τους ανωτέρω συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ώστε να διασφαλιστεί η άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων Φορέων, για θέματα της χειμερινής περιόδου που διανύουμε, καθώς και της επικείμενης αντιπυρικής περιόδου.




Την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, συμμετείχε σε τεχνική σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου, η οποία είχε προγραμματιστεί από τον διευθυντή Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κ. Δημήτριο Μαλλιαρό, παρουσία του περιφερειακού συντονιστή Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Ελευθέριου Παπαϊωάννου, καθώς και όλων των εμπλεκόμενων Φορέων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required