18 Φεβ 2023

Λίγη στοργή στην τρίτη ηλικία

Η σύμβουλος κοινωνικής μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, Άννα Ζέπου-Αξιώτη, γράφει για την πρόσφατη επίσκεψή της στο Γηροκομείο Σάμου.


«Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας είναι οι γεννήτορές μας, είναι το παρελθόν μας, είναι εκείνοι που έχτισαν το δικό μας σήμερα μα και το αύριο των παιδιών μας.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου δεν ξεχνά την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο καθώς ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης έχει μια ιδιαίτερη μέριμνα για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από υποστήριξη και φροντίδα.



Ως σύμβουλος κοινωνικής μέριμνας της Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών επισκέφθηκα το Γηροκομείο Σάμου την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, που σε όλη την Ελλάδα γιορτάζεται η «Τσικνοπέμπτη» και κατά το έθιμο, τους προσέφερα χειροποίητες τηγανίτες. Η χαρά που αντίκρυσα στα πρόσωπά τους δεν ήταν αποτέλεσμα της μικρής αυτής προσφοράς αλλά, η αίσθηση πως δεν τους ξεχνάμε! Η εγκάρδια αγάπη τους προς εμένα μα και η εκτίμηση που τρέφουν στο εξαίρετο προσωπικό που υπηρετεί εκεί με προσήλωση στο καθήκον και με μια ανθρωπιά που συγκινεί, μας γέμισε όλους θετικά συναισθήματα.

Θα ήθελα να προτρέψω όλους μας να επισκεπτόμαστε το Γηροκομείο της Σάμου σε κάθε ευκαιρία, γιατί αυτή η ανθρώπινη επαφή με τον πλούτο της σοφίας και των εμπειριών τους, είναι μοναδική.

Άννα Ζέπου- Αξιώτη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required