5 Μαρ 2023

«Λευκές Περιοχές» - Έως 15 Μαρτίου οι αιτήσεις για δωρεάν πρόσβαση στο τηλεοπτικό σήμα

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ενημερώνει τους δημότες που υπάγονται στις «Λευκές Περιοχές», ότι έχουν περιθώριο μέχρι και την Τετάρτη, 15 Μαρτίου, να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους προκειμένου να εξασφαλίσουν δωρεάν πρόσβαση στο τηλεοπτικό σήμα.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, οι πολίτες των «Λευκών Περιοχών» θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας καθώς και σε όσους τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης περιφερειακής εμβέλειας μεταδίδονται από τον πάροχο της επιλογής τους.

Η σχετική διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή καθώς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους είτε ψηφιακά είτε στα ΚΕΠ του Δήμου.

Για την ηλεκτρονική αίτηση, μέσω της πλατφόρμας https://white-areas.gov.gr/, θα χρειαστούν μόνο οι κωδικοί του taxisnet και ο ενδεκαψήφιος αριθμός παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ενώ για την κατάθεση της αίτησης στα ΚΕΠ, θα χρειαστεί η αστυνομική ταυτότητα, ο ενδεκαψήφιος αριθμός παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, το ΑΦΜ, ένας αριθμός σταθερού ή κινητού τηλεφώνου και ένα email επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required