14 Μαρ 2023

Κλειστές οδοί λόγω εκτέλεσης εργασιών πέριξ 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου

Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων πέριξ 1ου Δημοτικού Σχολείου πόλης Σάμου» όπου ήδη έχει μορφοποιηθεί πάρκο (νησίδα), ο Δήμος Ανατολικής Σάμου γνωστοποίησε ότι:

Ο δρόμος της πρωτεύουσας από το κατάστημα «Οικοδομικά Υλικά Καραγεωργίου» στην Πατριάρχου Δαμιανού έως και τη συμβολή της Αρχιερέως Κωνσταντίνου με Γυμνασιάρχη Κατεβαίνη, θα είναι κλειστός από σήμερα Τρίτη, 14 Μαρτίου, έως την ολοκλήρωσή των εργασιών.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τους παρακείμενους δρόμους.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σάμο

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 10/2023 από 13-03-2023 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, κατά τις ημέρες 14-03-2023 και 15-03-2023, πρόκειται να ληφθούν περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην πόλη της Σάμου, λόγω εκτέλεσης εργασιών πέριξ του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στις κάτωθι οδούς:

· στην οδό Αρχιερέως Κωνσταντίνου, από τη συμβολή της με την οδό Πατριάρχου Δαμιανού έως τη συμβολή της με την οδό Γυμνασιάρχη Κατεβαίνη και

· στην οδό Πατριάρχου Δαμιανού, από τη συμβολή της με την οδό Αρχιερέως Κωνσταντίνου έως τη συμβολή της με την οδό Δημητρίου Πέτρου.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας στις προαναφερόμενες οδούς, θα ισχύσουν οι απαραίτητες -κατά περίπτωση- προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το Τμήμα Τροχαίας Σάμου θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required