4 Μαρ 2023

Ευχετήριο μήνυμα δημάρχου Δυτικής Σάμου για τον διαγωνισμό 2Γ του ΑΣΕΠ

Ευχετήριο μήνυμα του δημάρχου Δυτικής Σάμου, κ. Αλέξανδρου Λυμπέρη, για τους συμμετέχοντες στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό 2Γ του ΑΣΕΠ για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στον Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, με τη συμμετοχή 108.229 υποψήφιων κατηγοριών Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης που διεξάγεται το Σάββατο, 4 Μαρτίου (εξεταστικό κέντρο λειτουργεί και στη Σάμο).

«Σήμερα, Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, καλούνται χιλιάδες υποψήφιοι σε πάνω από 500 εξεταστικά κέντρα ανά την Ελλάδα μέσα σε αυτά και η Σάμος, να αποδείξουν τις γνώσεις και τις ικανότητες τους στον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για θέσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Ας αναδειχθούν οι καλύτεροι μέσω αυτής της αδιάβλητης και αξιοκρατικής διαδικασίας και οι καταλληλότεροι ας καλύψουν τις ανάγκες του δημοσίου για ανθρώπινο δυναμικό!

Η δημόσια διοίκηση της χώρας έχει ανάγκη από νέους, εξειδικευμένους υπαλλήλους που θα στελεχώσουν τους φορείς, θα κάνουν πιο λειτουργικές και αποτελεσματικές τις υπηρεσίες και θα καλύψουν τα κενά με υψηλό αίσθημα ευθύνης και προπάντων όρεξη για δουλειά!

Με καθαρό μυαλό και ψυχραιμία να αποδώσετε τα μέγιστα!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου
Αλέξανδρος Λυμπέρης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required