7 Μαρ 2023

ΙΤΒ Berlin - Στην κορυφαία έκθεση Τουρισμού οι Δήμοι Ανατολικής & Δυτικής Σάμου

Άνοιξε σήμερα Τρίτη, 7 Μαρτίου, τις πύλες της για τους επαγγελματίες του τουρισμού η περίφημη ΙΤΒ Berlin (Internationale Tourismus-Borse Berlin) που αποτελεί τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση στο χώρο. Η έκθεση επέστρεψε δυναμικά μετά από απουσία τριών ετών, λόγω πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19.

H Σάμος στη φετινή διοργάνωση διαθέτει δωρεάν περίπτερο στην έκθεση του Ε.Ο.Τ. το οποίο βρίσκεται στην Αίθουσα 1.1a, στη θέση 101, 101a και το booth των Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου είναι στο νούμερο 60. 

Οι αποστολές των Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την προβολή ολόκληρου του νησιού της Σάμου και την προώθησή του ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού, φιλοξενεί στο περίπτερο και τον Δήμο Δυτικής Σάμου, με κοινό στόχο την ενίσχυση του προορισμού και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, οι οποίες αποτελούν προτεραιότητα για την ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, με στοιχεία βιωσιμότητας και ανάπτυξης.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου βρίσκεται στο Βερολίνο με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού Δέσποινα Κάιλα, τον αντιδήμαρχο των Οικονομικών & Διοικητικών Γιώργο Διονυσίου, τον σύμβουλο του Δήμου σε θέματα τουριστικής προβολής, δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Έλληνα και τον προϊστάμενο του τμήματος Τουρισμού & Αθλητισμού του Δήμου, Κωνσταντίνο Κτίστου.

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου εκπροσωπείται από τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Δημήτρη Βολακάκη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Κυπραίου.

Στο κέντρο ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης

Το περίπτερο της Σάμου επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) Δημήτρης Φραγκάκης. Στην γερμανική πρωτεύουσα βρίσκονται επίσης επιχειρηματίες του τουρισμού από τη Σάμο πραγματοποιώντας σειρά επαφών.


Η έκθεση ITB Berlin 2023 πραγματοποιείται για B2B συναντήσεις, διαθέτει αποκλειστικό εμπορικό και επαγγελματικό χαρακτήρα και δεν είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό. Η φετινή έκθεση θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη, 9 Μαρτίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required