14 Μαρ 2023

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου εξέδωσε ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωση της φετινής εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου), που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου το βράδυ της Κυριακής, 12 Μαρτίου.

«Φέτος η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, τιμήθηκε με ξεχωριστό τρόπο. Οι ιδιαίτερες παρουσιάσεις των ομιλητών καθήλωσαν το κοινό τονίζοντας την πολυδιάσταστη προσωπικότητα της γυναίκας και το ρόλο της στην κοινωνία, μέσα στο χρόνο. 



Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές: κ. Αγγέλα Χατζημιχάλη, φιλόλογο, τέως προϊσταμένη των Γ.Α.Κ. Σάμου, κ. Ιωάννη Κατσούλη, μαιευτήρας-γυναικολόγο και κ. Δέσποινα Τσουβαλά, ψυχολόγο, υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης «Φάρος» που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της ημερίδας, με τις καίριες και διαυγείς τους τοποθετήσεις, τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας, καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους που παρακολούθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους και τις παρεμβάσεις τους μια εκδήλωση-ορόσημο για τη Γυναίκα Σύμβολο.



Ευχαριστούμε, επίσης, το Τμήμα Αισθητικής Κομμωτικής του Τομέα υγείας, πρόνοιας & ευεξίας του εσπερινού ΕΠΑΛ για την υποστήριξη που παρείχε στη δράση περιποίηση ωφελούμενων Γυναικών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, καθώς και την Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου με τη συνεργασία της οποίας προβλήθηκε η ταινία «Η αρχή της Ισότητας» στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.


Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Γαρουφαλή για την ευγενική του προσφορά με ορχιδέες για την ημέρα αυτή.

Ο Δήμος μας στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει με όσες δυνάμεις διαθέτει όλες τις ομάδες γυναικών. Τις στηρίζουμε, τις σεβόμαστε και τις τιμούμε. Σήμερα και κάθε μέρα!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required