23 Μαρ 2023

Γιάννης Βέττας - Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Σάμου από τον υποψήφιο βουλευτή Σάμου της «Ελληνικής Λύσης»

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα και φιλοξενία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 22 Μαρτίου, συνάντηση στο Νοσοκομείο της Σάμου, του υποψήφιου βουλευτή Σάμου της «Ελληνικής Λύσης», κ. Γιάννη Βέττα, με την προσωρινή κοινή διοικήτρια των Νοσοκομείων Σάμου & Ικαρίας, κα Αφροδίτη Αγγέλη.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Γιάννης Βέττας, αναφέρει τα εξής:

«Η κα Αγγέλη παρουσίασε το πρόγραμμα ομαλής λειτουργίας του Νοσοκομείου, καταθέτοντας και την αγωνία της για την ομαλή επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν.

Κοινή διαπίστωση δική μας αλλά και της κας Διοικήτριας είναι πως στα θέματα υγείας δεν χωρούν κομματικές ταμπέλες και υποχρέωση όλων μας είναι η προστασία της ύπαρξης και σωστής λειτουργίας του Νοσοκομείου μας.

Από την πλευρά μας καταθέσαμε στην συνάντηση αυτή πως η αγωνία του κόσμου για τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό (και στις κρίσιμες ειδικότητες) αλλά και στον τεχνολογικό εξοπλισμό είναι πολύ μεγάλη.

Σίγουρα ευθύνη της παρούσας κυβέρνησης είναι το Συνταγματικό δικαίωμα της προστασίας της υγείας των πολιτών ειδικά στα ακριτικά μας νησιά και φυσικά να μην ΕΚΘΕΤΕΙ τους ανθρώπους που επιλέγει η ίδια η κυβέρνηση να διοικήσουν ένα τόσο υπεύθυνο πόστο, όπως είναι η διοίκηση ενός Νοσοκομείου.

Πριν από λίγο ενημερωθήκαμε πως σήμερα συμπολίτης μας ζήτησε μέσω τηλεφωνικού ραντεβού να εξεταστεί στον υπέρηχο και της απάντησαν πως διαθέσιμο ραντεβού υπάρχει τον Φεβρουάριο του 2024!!!

Είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα πως κάτι δεν πάει καλά...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required