8 Μαρ 2023

Μόνιμος υπάλληλος ΠΕ Οικονομικού στο Δήμο Δυτικής Σάμου

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Δυτικής Σάμου αναφέρεται στην πρόσφατη πρόσληψη μόνιμου υπαλλήλου, πανεπιστημιακής εκπαίδευσης Οικονομικού, που θα καλύψει τις ανάγκες στο Τμήμα Προϋπολογισμού και Λογιστηρίου.

«Η δημοτική αρχή από την πρώτη ημέρα σύστασης του Δήμου Δυτικής Σάμου είχε ως στόχο τη στελέχωση των υπηρεσιών του ώστε να παράγει έγκαιρα ποιοτικές υπηρεσίες στους δημότες μας.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρόσληψη μέσω προκήρυξης του ΑΣΕΠ 13Κ/2021, ενός μόνιμου υπαλλήλου ειδικότητας ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ με άδεια Λογιστή Α΄ Τάξεως στο Δήμο μας.

Ο εν λόγω υπάλληλος προστίθεται στο υπαλληλικό δυναμικό μας σε μια νευραλγική για το φορέα υπηρεσία, αυτή των Οικονομικών και συγκεκριμένα θα καλύψει την κενή οργανική θέση στο Τμήμα Προϋπολογισμού και Λογιστηρίου.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι η έναρξη των διαδικασιών στελέχωσης του Δήμου με μόνιμο προσωπικό είναι προϊόν εργασίας της Διοικητικής Υπηρεσίας που λειτούργησε άψογα και κατάφερε και ολοκλήρωσε όλες τις διαδικασίες και τις εγκρίσεις για την ολοκλήρωση του Οργανισμό Εσωτερικών Υπηρεσιών του δήμου (ΟΕΥ /ΦΕΚ 1950 Τεύχος Β/14.05.2021) σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι Υπηρεσίες μας ξεκινούν να γίνονται μάχιμες και παραγωγικές αναμένοντας μέσα στο έτος την πρόσληψη άλλων 8 μόνιμων υπαλλήλων διαφόρων ειδικοτήτων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required