26 Μαρ 2023

Facebook – Η επίσημη σελίδα του υποψηφίου δημάρχου Ανατολικής Σάμου, Πάρη Παπαγεωργίου

Από την Πέμπτη, 23 Μαρτίου, έχει ενεργοποιηθεί η επίσημη σελίδα του υποψηφίου δημάρχου Ανατολικής Σάμου, Πάρη Παπαγεωργίου, στο Facebook. Στην πρώτη, εισαγωγική ανάρτηση της σελίδας “Πάρης Παπαγεωργίου – Υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου”, ο υποψήφιος δήμαρχος, με τη φωτογραφία του, συνοδεύει το παρακάτω μήνυμα:




«Με αποκλειστικό γνώμονα την δημιουργική ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των δημοτών μας, δημιουργήθηκε η παρούσα σελίδα ως ένα μέσον άμεσης επικοινωνίας.
Σκοπός μας η διακίνηση ιδεών με κάθε τρόπο. Οι περισσότεροι άλλωστε γνωρίζετε ότι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος και θα ηγηθώ της προσπάθειας μιας δυνατής ομάδας αποτελούμενης από νέους ανθρώπους με όραμα, όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον τόπο μας καθώς και από ανθρώπους με εμπειρία ετών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα είμαστε έτοιμοι να την αξιοποιήσουμε για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Από εδώ, θα τα λέμε συχνά τους μήνες που θα ακολουθήσουν, και όχι μόνο. Τόσο με τους παλιούς, όσο και με τους νέους φίλους, θα μοιραζόμαστε την ίδια θέληση για ένα σύγχρονο, πράσινο, φιλικό και ανθρώπινό Δήμο.

Σας καλώ να συμμετέχετε με σχόλια, ιδέες και προτάσεις, στην προσπάθεια για την #Σάμο που θέλουμε και αγαπάμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required