22 Απρ 2023

Στον ΕΟΣΣ οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Τον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου - Ε.Ο.Σ.Σ. επισκέφθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νομού Σάμου Αμουργιαννός Κωνσταντίνος - Νικόλαος και Θάνου Ουρανία (Ράνια) συνοδεία στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ιωάννη Σκούτα και τον γενικό διευθυντή κ. Ηλία Καριώτογλου.

Εκ μέρους της Διοίκησης αναλύθηκαν οι δυσκολίες που αποτελούν τροχοπέδη στη λειτουργία του οργανισμού, ο σχεδιασμός για την αξιοποίηση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με πολιτική μηδενικών αποβλήτων(Zero Waste) στις διαδικασίες της οινοποίησης αλλά και οι νέες στρατηγικές συμφωνίες προώθησης των προϊόντων.

«Για το ΠΑΣΟΚ η συμβολή του πρωτογενή τομέα στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας και του νησιού μας, ιδιαίτερα στην ανασυγκρότηση του παραγωγικού μοντέλου και την ενίσχυση της εθνικής προστιθέμενης αξίας, κατέχει έναν από τους πιο κρίσιμους ρόλους. 

Για εμάς είναι αυτονόητη δέσμευση η στήριξη των προσπαθειών του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου όπου εκτός των οικονομικών, πολιτισμικών και κοινωνικών προεκτάσεων της προσφοράς του στον τόπο μας, λειτουργεί και ως ο καλύτερος πρεσβευτής του νησιού μας σε παγκόσμιο επίπεδο», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required