20 Απρ 2023

Επιβράβευση αθλητών των Special Olympics της Σάμου

Στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας του Δήμου Ανατολικής Σάμου με τα Special Olympics, το Σάββατο, 15 Απριλίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο έγινε υποδοχή της ομάδας αθλητών από τη Σάμο των Special Olympics Hellas.


Οι αθλητές επιβραβεύτηκαν από τα Special Olympics Hellas για την προσπάθειά τους με δώρα και αθλητικά είδη για τις προπονήσεις τους, προσφορά του Προγράμματος, ενώ στον αθλητή που κέρδισε το φλουρί δόθηκε επιπλέον ένα ρολόι smart.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους αθλητές και στις οικογένειές τους, στον Τοπικό Συντονιστή κ. Γιάννη Χατζηνικολάου, στους προπονητές κ.κ. ΕλένηΠαντελούκα, προπονήτρια Στίβου και Γιάννη Σαμολαδά, προπονητή πινγκ πονγκ. 


Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνθηκαν προς τον πρόεδρο των Special Olympics Hellas, κ. Διονύση Κοδελλά και την εθνική διευθύντρια, κ. Άρτεμις Βασιλικοπούλου, τους οποίους εκπροσώπησε η κ. Γεωργία Βαρδίκου.

«Όλοι μαζί ενωμένοι, θα προσφέρουμε τα μέγιστα για την ουσιαστική υποστήριξη των ατόμων με νοητική αναπηρία του νησιού και την ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Ανατολικής Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required