16 Μαΐ 2023

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου για το τουρνουά 3χ3 ΔΕΗ Street Basketball

«Ένα απόλυτα μπασκετικό τετραήμερο απολαύσαμε με το τουρνουά 3x3 ΔΕΗ street basket ball και το 3x3 schools της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στη Σάμο και διεξήχθη στην πλατεία του Δημαρχείου με μεγάλη επιτυχία και απρόσμενη ανταπόκριση με τη συμμετοχή 45 ομάδων.

Δυο μέρες αφιερωμένες στους μαθητές σχολείων πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τρεις μέρες για μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες από όλη τη Σάμο. Πάνω από 200 αθλητές έλαβαν μέρος στο τουρνουά. Οι παρέες έγιναν ομάδες, έπαιξαν, διασκέδασαν και κέρδισαν με τη συμμετοχή τους στην όμορφη αυτή αθλητική γιορτή που έδωσε ζωή στην πόλη, γέμισε με χαρά παιδιά, γονείς, αθλητές, προπονητές και φίλους του αθλήματος. 


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στήριξαν, δούλεψαν και συμμετείχαν. Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και τους Στρατιωτικούς γιατρούς από το 79ΤΥΕΘ/79 ΑΔΤΕ για την ιατρική κάλυψη, την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου και το Τμήμα Τροχαίας για τη συνδρομή τους. 

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τις χορηγίες τους, τον κύριο Αγαδάκη, τον κύριο Στάθη Ανδρέα και τον κύριο Μανώλαρο. Φυσικά, να ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία την Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Σάμου, όλα τα αθλητικά σωματεία του νησιού, τα σχολεία και τους καθηγητές των μαθητών, τα ΜΜΕ που κάλυψαν την διοργάνωση και όλο τον κόσμο που συμμετείχε μέσα και έξω από τα γήπεδα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required