12 Μαΐ 2023

ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Οι υποψήφιοι βουλευτές Σάμου

Με πλήρη ψηφοδέλτια και 348 υποψήφιους βουλευτές πανελλαδικά συμμετέχει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023. Οι υποψήφιοι βουλευτές Σάμου είναι οι:




Κλουκιώτης Κώστας


Γεννήθηκε στον Μαραθόκαμπο Σάμου το 1968. Έγινε μέλος της ΚΝΕ το 1983 και παρέμεινε μέχρι το 1988. Ασχολείται με αγροτικές καλλιέργειες και τη λειτουργεία του ελαιοτριβείου του. Είναι μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από το 2012. Πήρε μέρος σε κινητοποιήσεις για τοπικά θέματα και θέματα περιβάλλοντος (εγκατάσταση κεραιών) κλπ.

Τσάκαλος Γιάννης


Σπούδασε δασική προστασία και κλασική κιθάρα (ανώτερα θεωρητικά και μουσικοθεραπεια). Εργάζεται ως αγρότης ( φυσικός καλλιεργητής) και ως πυροσβέστης διασώστης. Είναι μέλος της ΚΕΕΡΦΑ( κίνηση ενάντια στον ρατσισμό και την φασιστική απειλη). Έχει διατελέσει πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Πολυκάρπου την περίοδο 2019-2021 και είναι σύμβουλος της κοινότητας Αγίου Πολυκάρπου.

Ωρολογά Μαρία


Γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής και ο τόπος καταγωγής της είναι η Σάμος. Είναι απόφοιτος λυκείου και πτυχιούχος ΣΤΕ (σχολή τουριστικών επαγγελμάτων). Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και είμαι συνταξιούχος ΑΜΕΑ. Μέλος της μαθητιωσας νεολαίας ΚΚΕ αργότερα μέλος της ΚΝΕ (1978 - 1988). Ήταν ενεργό μέλος στο σωματείο ιματισμού και αργότερα στο σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων. Είναι μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από το 2014.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required