15 Μαΐ 2023

Επιτυχία σημείωσε το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών της ΕΕΔΕΠ προς τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Καρλοβάσου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Καρλοβασίου, την Παρασκευή, 12 Μαΐου, το σεμινάριο σε βασικές αρχές Πρώτων Βοηθειών της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Επειγόντων Περιστατικών προς τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Καρλοβάσου.

Οι εκπαιδευτές της ΕΕΔΕΠ παρουσίασαν και ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για την διαδικασία χορήγησης πρώτων βοηθειών για διάφορα περιστατικά που μπορεί να εμφανιστούν και στο χώρο του σχολείου, ενώ ειδική αναφορά και ενημέρωσηέγινε για τον τρόπο επέμβασης σε καρδιολογικά περιστατικά.

Επιπλέον απάντησαν σε ερωτήματα σχετικά με τα θέματα παροχής πρώτων βοηθειών. Τέτοια σεμινάρια είναι πάντοτε χρήσιμα και ωφέλιμα καθώς πέρα από την ενημέρωση, βοηθούν ιδιαίτερα και στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε ζητήματα υγείας και παροχής πρώτων βοηθειών. 

Η διεύθυνση του Γυμνασίου Καρλοβάσου ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον καρδιολόγο κ. Πέτρο Χατζηανδρέου, την κα Ειρήνη Λιόντα και κ. Ιωάννη Χαραλάμπους, εκπαιδευτές της BLS/AED Σάμος που αποτελείται από την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Επειγόντων Περιστατικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required