16 Μαΐ 2023

Εγκαινιάστηκε η Μαιευτική-Γυναικολογική κλινική Νοσοκομείου Σάμου «Άγιος Παντελεήμων»

Μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης της Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου «Άγιος Παντελεήμων» τη Δευτέρα, 15 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε η παραλαβή - παρουσίαση του έργου. Με αφορμή την εκδήλωση των εγκαινίων, ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου της Ν.Δ., καθηγητής Καρδιολογίας, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, ανάρτησε σtην προσωπική του σελίδα στο facebook το εξής σχόλιο:


«Η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό. Οι δομές υγείας που υπηρετούν αυτόν τον σκοπό, είναι φυσικό να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της ευαισθησίας της κοινωνίας αλλά και της πολιτικής.


Το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, η βασικότερη μονάδα τριτοβάθμιας υγείας του Νομού μας, ένα Νοσοκομείο που κρατήθηκε όρθιο με το μεταναστευτικό, με την υγειονομική κρίση και τις φυσικές καταστροφές που έπληξαν το νησί μας είναι φυσικό να βρίσκεται στο επίκεντρο και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. 


Σήμερα, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιου, τη συμβολική παρουσία θεσμικών αρχόντων και στρατιωτικής ηγεσίας του νησιού μας καθώς και παρουσία των δυο συνυποψήφιων μας, έγιναν τα εγκαίνια της πλήρως ανακατασκευασμένης Μαιευτικής - Γυναικολογικής κλινικής.


Η Διοικήτρια κ. Α. Αγγέλη, με την ευκαιρία αυτή, παρουσίασε εκτενώς με την επιστημονική και τεχνοκρατική εμπειρία της, τα πεπραγμένα του ενός έτους της διοίκησης της και τις προοπτικές για το προσεχές διάστημα.

Θα θέλαμε να τη συγχαρούμε για το έργο της και τις προσπάθειές της που έχουν στόχο να καταστεί το Νοσοκομείο μας, ένα υψηλού επιπέδου νοσηλευτικό ίδρυμα που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του Νομού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required