23 Μαΐ 2023

Σταμάτης Βαρδαρός: «Θα δώσουμε τις επόμενες μάχες συλλογικά και συντεταγμένα»

«Η εκλογική μάχη της 21ης Μαΐου είχε νικητή, ηττημένους και διδάγματα, τα οποία οφείλουμε να αξιοποιήσουμε. Και θα το κάνουμε, δίνοντας τις επόμενες κοινωνικές και πολιτικές μάχες συλλογικά και συντεταγμένα.

Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Σάμου, της Ικαρίας, των Φούρνων και της Θύμαινας για την υποδοχή που μου επιφύλαξαν σε όλη αυτή την δύσκολη προεκλογική περίοδο. Οι προσωπικοί μου στόχοι αλλά και η συλλογική μας πρόταση ως ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μπορεί να μη απέδωσαν, ο αγώνας όμως για μια καλύτερη ζωή στα νησιά μας θα συνεχιστεί.

Προσωπικά αισθάνομαι ότι βγαίνω πολλαπλά κερδισμένος από τη συμμετοχή μου σε αυτή την εκλογική διαδικασία καθώς έμαθα πολλά, κυρίως όμως γνώρισα νέους, αξιόλογους ανθρώπους με τους οποίους πιστεύω πραγματικά ότι μας συνδέουν πολλά σε επίπεδο προσδοκιών και οράματος για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες.

Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει την επόμενη περίοδο στη χώρα και τις πολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν, προσωπικά οφείλω να διαβεβαιώσω τους πολίτες των νησιών μας ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη βελτίωση των δομών και των υποδομών, για τη διεκδίκηση μιας καλύτερης ζωής στην άκρη αυτή της χώρας, αλλά όχι στο περιθώριο.

Ευχαριστώ πολύ και πάλι όσους πίστεψαν σε εμένα και με υποστήριξαν αλλά και όσους δέχτηκαν να με ακούσουν και με υποδέχτηκαν φιλόξενα. Το ταξίδι συνεχίζεται…

Σταμάτης Βαρδαρός
Υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. σε Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Θύμαινα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required