19 Μαΐ 2023

Δημοτικό Στάδιο Σάμου «Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου»

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του οργάνου, την Πέμπτη, 18 Μαΐου, μετά από πρόταση του δημάρχου κ. Γιώργου Στάντζου, το Δημοτικό Στάδιο Σάμου θα φέρει την ονομασία «Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου», τιμώντας τον συμπατριώτη μας που έφυγε από κοντά μας πριν λίγες ημέρες αφιερώνοντας το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στον κλασικό αθλητισμό και στο σωματείο της «Αναγέννησης».


Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργος Στάντζος ανέφερε τα εξής: «Η είδηση του θανάτου ενός ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του στον αθλητισμό, στο στίβο και στο σωματείο της «Αναγέννησης» του οποίου υπήρξε και συνιδρυτής, του Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου, σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στην κοινωνία της Σάμου. Εισηγήθηκα ενώπιον των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου να λάβουμε την απόφαση για την ονοματοδοσία του δημοτικού μας σταδίου σε «Δημοτικό Στάδιο Σάμου Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου» τιμώντας την μνήμη του και αναγνωρίζοντας την μακροχρόνια προσφορά του και τη συμβολή του στον αθλητισμό, στα παιδιά και στην τοπική μας κοινωνία.

Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου

Ο Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου δικαιώθηκε εν ζωή από τους συμπολίτες του και τιμήθηκε για την αδιάκοπη προσφορά του στον τοπικό αθλητισμό. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο Βαλαγιώργης υπήρξε επί δεκαετίες ακούραστος εργάτης του κλασικού αθλητισμού, το ενδιαφέρον του για το εν λόγω στάδιο ήταν συνεχές και επίμονο, ήταν το δεύτερο σπίτι του. Η αγάπη και η αφοσίωσή του στον στίβο ήταν αυτή που ενέπνευσε και ανέδειξε αθλητές και σημερινούς προπονητές.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος και αγαπητού σε όλους μας Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου το σώμα αποφάσισε θετικά για την ονοματοδοσία του Δημοτικού μας Σταδίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required