23 Μαΐ 2023

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ανατολικής Σάμου Ν.Δ. για το αποτέλεσμα των εκλογών

«Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο) της Νέας Δημοκρατίας Ανατολικής Σάμου, μετά τη μεγαλειώδη νίκη των χθεσινών εκλογών, συγχαίρει τον καθηγητή κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη για την περιφανή νίκη που πέτυχε, κερδίζοντας τη βουλευτική έδρα του νομού μας.

Ευχαριστεί επίσης θερμά την κ. Βάσω Ευστρατίου και τον κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο για τον αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη αυτού του τόσο απρόσμενου αποτελέσματος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της κομματικής οργάνωσης, που στήριξαν και επικοινώνησαν το εξαιρετικό έργο της κυβέρνησης , σε μια περίοδο πρωτοφανών – πρωτόγνωρων καταστάσεων που δοκίμασαν όχι
μόνο τη χώρα μας αλλά και όλη την ανθρωπότητα.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ανατολικής Σάμου, ευχαριστεί επίσης όλους τους συμπολίτες μας, που με την επιλογή τους, επέδειξαν αντανακλαστικά ορθολογισμού και αντικειμενικότητας, αξιολογώντας με θετικότατο τρόπο την αξιοπιστία, την ειλικρίνεια και την εργατικότητα του χαρισματικού Πρωθυπουργού μας.

Τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Ανατολικής Σάμου από σήμερα, χωρίς ψήγμα έπαρσης και αλαζονείας, θα εργαστούν με μεγαλύτερη προσήλωση, αφενός στην υποστήριξη των αξιών του κόμματός μας, αφετέρου στη διεκδίκηση για την επίλυση θεμελιωδών ζητημάτων, που παρ’ όλες τις προσπάθειες, ταλαιπωρούν ακόμα το νησί μας.

Έχουμε χρέος και ιστορική ευθύνη, σε μια περίοδο σημαντικότατων προκλήσεων, να προχωρήσουμε όλοι μαζί, σταθερά και τολμηρά μπροστά, για ένα καλύτερο αύριο, για τον τόπο μας, και για τα παιδιά μας.

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required