8 Μαΐ 2023

Η επίσκεψη του υπουργού Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη στη Σάμο

Επίσκεψη στη Σάμο πραγματοποίησε το Σάββατο, 6 Μαΐου, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστος Στυλιανίδης, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλη Παπαγεωργίου και τον υπαρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγο Μάριο Αποστολίδη.

Έγινε επίσκεψη στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρλοβάσου και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου.


Ακολούθησε ευρεία σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου με την παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Βασίλη Πανουράκη, του δημάρχου Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργου Στάντζου και εκπροσώπων σωματείων εθελοντών.

Έγινε ενημέρωση για τους σχεδιασμούς της πολιτικής προστασίας ενόψει της θερινής περιόδου και εξαγγέλθηκαν μέτρα που αφορούν τους εθελοντές πυροσβέστες και την κατοχύρωση της τόσο σημαντικής δράσης τους.


«Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. μέσω της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας είναι κοντά μας! Η αμετακίνητη απόφαση είναι καμία άλλη φυσική καταστροφή να μην απειλήσει το νησί μας στο μέλλον», ανέφερε μετά το πέρας της συνάντησης, ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου της Ν.Δ., καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required