20 Ιουν 2023

21 Ιουνίου - Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις για το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Ραχών Ικαρίας

Με νεότερη ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Ικαρίας, γνωστοποίησε την συνέχιση των κινητοποιήσεων για τη μοναδική γιατρό που υπηρετεί στο Πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο Ραχών σημειώνοντας τα εξής:

«Από τη στιγμή που ο εμπαιγμός και η αδιαλλαξία από πλευράς 2ης ΥΠΕ συνεχίζονται, η σιωπή του Δήμου Ικαρίας μπροστά στις ανησυχίες και τους πολυήμερους αγώνες δεκάδων συλλόγων και σωματείων να είναι εκκωφαντική και η απροθυμία για οποιασδήποτε διεκδίκηση από μεριάς τριμελούς διοικούσας επιτροπής του Κέντρου υγείας Ευδήλου να φουσκώνει τα πανιά της 2ης ΥΠΕ

Δεν μας μένει άλλη επιλογή από το να αγωνιστούμε!

Να σταματήσει ΤΩΡΑ η εργασιακή εξόντωση της μοναδικής ειδικευμένης γιατρού των Ραχών. Να καθοριστεί το πλαίσιο εργασίας της με γνώμονα τον σεβασμό στα στοιχειώδη εργασιακά της δικαιώματα. Οι γιατροί δεν είναι περιφερόμενα μπαλώματα.

Να ενισχυθούν το Κέντρο Υγείας Ευδήλου και το Πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο Ραχών με το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό, όπως προβλέπεται από τα ισχύοντα οργανογράμματα.

Να πάρουν άμεσα θέση για το ζήτημα η Τριμελής Διοικούσα Επιτροπή και ο Δήμος Ικαρίας

Ο σύλλογός μας συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της Ένωσης γονέων και συλλόγων-φορέων του νησιού μας έξω από το Πολυδύναμο περιφερειακό Ιατρείο Ραχών την Τετάρτη 21 ιουνίου στις 13:00 το μεσημέρι.

Για την διευκόλυνση των συναδέλφων προκειμένου να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, ο σύλλογός μας προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας 12 με 15:00 για την ημέρα αυτή.

Από το Δ.Σ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required