23 Ιουν 2023

Επίσκεψη στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στους Φούρνους, στη Θύμαινα και στην Ικαρία

Σήμερα, Παρασκευή, 23 Ιουνίου, οι τ. υφυπουργοί κ.κ. Χρήστος Τριαντόπουλος και Σοφία Ζαχαράκη καθώς και ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους βουλευτές Ν. Σάμου κ.κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη, Βασιλική Ευστρατίου και Μιχάλη Αγγελόπουλο, επισκέφθηκαν τη Θύμαινα, τους φούρνους και την Ικαρία.

Συναντήθηκαν και συζήτησαν με τους κατοίκους. Ανέφεραν συνοπτικά τα πεπραγμένα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίαςτην τετραετία που πέρασε και τι προγραμματίζει για τα επόμενα χρόνια, εφόσον ο λαός την εμπιστευτεί στις εκλογές της Κυριακής 25 Ιουνίου.


«Θερμές ευχαριστίες στον έπαρχο Ικαρίας κ. Παναγιώτη Γενούζο τον δήμαρχο Ικαρίας κ. Νίκο Καλαμπόγια και τον δήμαρχο Φούρνων κ. Δημήτρη Καρύδη, που κάτω από αντίξοες συνθήκες πασχίζουν άοκνα αλλά και αποτελεσματικά για την πρόοδο των νησιών μας.


Επίσης, συγχαρητήρια στους προέδρους ΔΗΜ.ΤΟ Ικαρίας και Φούρνων κ..κ Σηφάλη και Μαούνη για την εξαιρετική προσφορά τους στην οργάνωση της βάσης της Νέας Δημοκρατίας.


Η γενική εκτίμηση είναι ότι η Νέα Δημοκρατία βαδίζει προς τη μεγάλη νίκη τόσο πανελλήνια όσο και στο Νομό μας», ανέφερε ο επανεκλεγείς, την 21η Μαΐου, βουλευτής Σάμου και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής, καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required