23 Ιουν 2023

ΚΚΕ - Η προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Πυθαγόρα και οι περιοδείες - «Να μπει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ σε κάθε λαϊκό σπίτι»

«Την Κυριακή, 25 Ιουνίου, το ΚΚΕ θα είναι ακόμη πιο δυνατό στη Σάμο και στο νομό, στηρίζοντας και ενισχύοντας το πανελλαδικό εκλογικό ποσοστό του Κόμματος, για να κρατήσει και να αυξήσει τις 26 έδρες που του έδωσε ο λαός στις 21 Μάη, ήταν το μήνυμα της προεκλογικής συγκέντρωσης στο Βαθύ την Τρίτη 20 Ιουνίου, με ομιλητή τον Νίκο Παπαναστάση βουλευτή και υποψήφιο στο νομό Αιτολωακαρνανίας.

Στη συγκέντρωση χαιρέτησαν η Βάσω Βρυνιώτη υποψήφια στο νομό Σάμου και η Έρη Ρίτσου που εκλέχτηκε στο Βόρειο Τομέα Αθήνας και διεκδικεί εκ νέου την έδρα, όπως και ο Γιώργος Πέρρος στο Δυτικό Τομέα Αθήνας. Η ενίσχυση του ΚΚΕ στη Σάμο και παντού θα συμβάλλει στο να έχει ο νομός μας δυο κομμουνιστές βουλευτές, όπως επανειλημμένα υπογραμμίστηκε από τους ομιλητές.



Στο μεταξύ συνεχίζονται οι περιοδείες σε όλο το νησί με την προσπάθεια να έχει επικεντρωθεί στη μάχη του ψηφοδελτίου με στόχο να φτάσει στα χέρια όλου του λαού και της νεολαίας. 




Δίνουμε τη μάχη μέχρι ν’ ανοίξουν οι κάλπες για να κερδηθεί κάθε ψήφος, να βγει δυνατός ο λαός το βράδυ της Κυριακής.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required