1 Ιουν 2023

Υποψήφιος βουλευτής Σάμου, με την «Ελληνική Λύση», ο Γιώργος Γαρυφάλλου

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου Ικαρίας και Φούρνων με την «Ελληνική Λύση» κ. Γαρυφάλλου Γεώργιος αναφέρει τα εξής: «Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης» κ. Κυριάκο Βελόπουλο για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στις λίστες των υποψηφίων Βουλευτών και συγκεκριμένα στο ψηφοδέλτιο του ακριτικού Νομού μας Σάμου Ικαρίας και Φούρνων, στις Εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Επίσης μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλο το επιτελείο του κόμματος, για την υπέροχη υποδοχή στην οικογένεια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.

Ανταποκρινόμενος είπα ΝΑΙ στο κάλεσμα του Κυριάκου Βελόπουλου, για συμπαράταξη όλων των πατριωτικών δυνάμεων και ως στρατιώτης έχω στόχο την άνοδο της παράταξης στα ακριτικά μας νησιά και στον αγώνα που ξεκινάει την επομένη της 25ης Ιουνίου για την λαίλαπα που έρχεται στον τόπο μας.

Μαζί με τον θριαμβευτή της παράταξής μας Γιάννη Βέττα και την κα Κρητικού έχουμε χρέος προς τον τόπο και τους συμπολίτες να είμαστε πάντα δίπλα τους και να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα δίνοντας αγώνα διαρκείας για την επίλυσή τους.

Η μοιρασιά και η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου (των Πρεσπών), η κατάντια που έχουν επιφέρει στον τομέα της υγείας, οι μηδέν επενδύσεις, ο αφανισμός του πρωτογενή τομέα, η υπεροφορολόγηση στους ακρίτες, η ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης, στο ρεύμα, στα καύσιμα, στα εισιτήρια.

Η εγκατάλειψη των σεισμοπαθών και η σκανδαλώδης εμπλοκή τους με το γραφειοκρατικό τέρας. Ο εξαναγκασμός εκατοντάδων οικογενειών από τον Νομό σε μαζική μετανάστευση και η πολυδιαφημισμένη δημιουργία δομής-φυλακής ανθρώπων (μεταναστών) που την καυχιούνται μάλιστα, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα!

Η Σάμος η Ικαρία και οι Φούρνοι δεν αξίζουν τέτοια τύχη και δεν δωροδοκούνται με Samos Pass. Είναι ένας τόπος που έχει ιστορία, με ανεκτίμητο φυσικό πλούτο και περήφανους πολίτες που τους καλούμε να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους.

Η 25η του Ιούνη θα έχει αυτοδύναμη αντιπολίτευση»

Γαρυφάλλου Γεώργιος
Υποψήφιος Βουλευτής Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων
με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γιώργος Γαρυφάλλου είναι γεννημένος (19/2/67) στην Αθήνα με καταγωγή την Λίμνη Ευβοίας και για πολλά χρόνια ήταν μόνιμος κάτοικος Σάμου.

Είναι πατέρας 3 παιδιών, δημοσιογράφος και Τακτικό Μέλος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Σ.Ε.Τ.), ενώ είναι πρώην εκδότης δύο έντυπων και ηλεκτρονικών εφημερίδων (ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ).

Έχει συνεργαστεί ως αρθρογράφος σε πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και ως ρεπόρτερ σε μεγάλα τηλεοπτικά ελληνικά και διεθνή μέσα αλλά και ως τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής.
Ήταν υποψήφιος Βουλευτής Σάμου Ικαρίας και Φούρνων δύο (2) φορές με τους ΑΝ.ΕΛΛ (2012)
Ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ( ανεξάρτητοι ΑΚΙΣ) Σάμου
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα του Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά (ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ – 2019) 

Αυτή την στιγμή εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required