2 Ιουλ 2023

5 Ιουλίου - Διαδικτυακή εκδήλωση για την παρουσίαση της Δράσης «e-Aegean Innovate & Business»

Την Τετάρτη, 5 Ιουλίου, στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο e-Aegean Innovate & Business, Κέντρο Διαπεριφερειακής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Αιγαίουπου διοργανώνεται από την ομώνυμη Δράση.

Η Δράση στοχεύει στη δημιουργία ενός διαπεριφερειακού ηλεκτρονικού κέντρου παροχής υπηρεσιών και ανοιχτών δεδομένων καινοτομίας και επιχειρηματικότητας για την υποστήριξη των υπαρχόντων και νεοφυών επιχειρήσεων και την προώθηση της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Το κέντρο γίνεται το σημείο επαφής για ερευνητές/τριες, επιχειρήσεις και φορείς χάραξης πολιτικών, αλλά και φυσικά πρόσωπα των νησιών του Αιγαίου Πελάγους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας που εκπονήθηκε στα πλαίσια της Δράσης, ενώ θα ακολουθήσει σύντομη συζήτηση σχετικά με την υποστήριξη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στο Αιγαίο.

Η εκδήλωση έχει ελεύθερη πρόσβαση μέσω του συνδέσμου:
https://aegean-gr.zoom.us/j/98922362518?pwd=M3F3cWJUVDhoaXIwclZyT21rVW8xZz09

Η ερευνητική ομάδα της Δράσης απαρτίζεται από μέλη του ερευνητικού δυναμικού των Εργαστηρίων: Ποσοτικών Μεθόδων (Τ.Δ.Ε.), Πληροφοριακών Συστημάτων (Τ.Μ.Π.Ε.Σ.) και Εργαστήριο Εφαρμοσμένης, Οικονομικής και Τεχνολογίας (Τ.Μ.Ο.Δ.) και Επιχειρησιακής Περιβαλλοντικής Πολιτικής & Διαχείρισης (Τ.Π.),του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η Δράση «e-Aegean Innovate & Business, Κέντρο Διαπεριφερειακής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Αιγαίου» υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «[e- Aegean R&D Network] Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας Αιγαίου Αρχιπελάγους: Ενίσχυση Περιφερειακής Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας & Αριστείας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5046494, το οποίο εντάσσεται στη δράση υποστήριξης της Περιφερειακής Αριστείας του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» του ΕΣΠΑ 2014-2020 και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και εθνικούς πόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required