25 Ιουλ 2023

Αναζητώντας νέες μορφές συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού φορέα για την τουριστική προβολή του τόπου

Κων/νος Κτίστου
Στα πλαίσια της ημερήσιας διάταξης του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Τρίτη, 18 Ιουλίου, είχε την ευκαιρία, μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του ως άνω Ινστιτούτου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου, να συμμετέχει ο υπάλληλος του Δήμου Ανατολικής Σάμου Κωνσταντίνος Κτίστου και να παρουσιάσει την πρόταση της διδακτορικής διατριβής του με θέμα: «Αναζητώντας νέες μορφές συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού φορέα για την τουριστική προβολή του τόπου. Ο ρόλος των DMO΄s στις νέες τάσεις και σύγχρονες πρακτικές που δημιουργούνται».

Μέσα από ένα εποικοδομητικό διάλογο, τονίστηκε η σημασία της συνεργασίας ιδιωτικού και ο δημοσίου τομέα, με στόχο τη βελτίωση της προώθησης του τουριστικού προϊόντος.

Ο πρώην δήμαρχος του ενιαίου Δήμου Σάμου, κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος, όταν ανακαλύπτει ότι υπηρεσιακά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προσπαθούν να την εξελίξουν και να την ωθήσουν πέρα των αρμοδιοτήτων τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required