24 Ιουλ 2023

Συνεχείς συναντήσεις για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Αλκιβιάδη Στεφανή

Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, συνεχίζει τις συναντήσεις του στη Λέσβο. Ο κ. Στεφανής, σε ένα ιδιαιτέρα εντατικό πρόγραμμα συζήτησε με πολίτες για τις ανάγκες κάθε περιοχής που επισκέφθηκε και αντάλλαξε απόψεις για το μέλλον του τόπου.

Στις πρόσφατες συναντήσεις του, ο κ. Στεφανής ξεκίνησε με προσκύνημα στην Εκκλησία της Παναγιάς της Αγιάσου, τόπο καταγωγής του, συναντήθηκε με κατοίκους και φορείς όπου τον υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θερμότητα. Εκεί, είχε την ευκαιρία να συζητήσει ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και να προτείνει τις λύσεις που σκοπεύει να εφαρμόσει μετά την εκλογή του.


Στη συνέχεια, ο υποψήφιος περιφερειάρχης επισκέφθηκε το Πλωμάρι, όπου συνάντησε πολίτες και συζήτησε με τους εκπροσώπους των κοινοτήτων της περιοχής. Οι πολίτες έδειξαν ενδιαφέρον και αναγνώρισαν την δέσμευση του κ. Στεφανή για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στο νησί και την προώθηση βιώσιμων αναπτυξιακών έργων.

«Ο κ. Αλκιβιάδης Στεφανής δεσμεύεται να συνεχίσει τον αγώνα για μια δίκαιη, ανοικτή και ανεπτυγμένη περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, όπου οι πολίτες συμμετέχουν στις αποφάσεις που τους αφορούν», αναφέρει ανακοίνωση του συνδυασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required