16 Αυγ 2023

Ζητήθηκε η παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη Σάμου Βασίλη Πανουράκη

Οι εξελίξεις τρέχουν όσον αφορά την επιλογή υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων και ήδη τα ονόματα που ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη, 16 Αυγούστου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Αλκιβιάδης Στεφανάδης, προμηνύουν γερή μάχη για την επικράτηση στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Από τη Σάμο και την Ικαρία ανακοινώθηκαν ονόματα που πέρασαν στον συνδυασμό «Νέα Δυναμική» του Αλκιβιάδη Στεφανή ενώ μέχρι πρόσφατα είχαν γνωστοποιηθεί ως υποψήφιοι του συνδυασμού «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» του νυν περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη.

Μεταξύ αυτών ο νυν αντιπεριφερειάρχης Σάμου Βασίλης Πανουράκης και ο έπαρχος Ικαρίας Παναγιώτης Γενούζος. Με την ανακοίνωση του ονόματος του αντιπεριφερειάρχη Σάμου, το γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητείται, ως αυτονόητη, η υποβολή παραίτησης του κ. Πανουράκη.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

«Θεωρούμε αυτονόητη την υποβολή παραίτησης του Βασίλη Πανουράκη από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σάμου καθώς επίσης και την διαγραφή του από τον συνδυασμό του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required