5 Αυγ 2023

Συνάντηση ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Σάμου της Ν.Δ. με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Αλκιβιάδη Στεφανή

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Δυτικής Σάμου της Ν.Δ. και στελέχη της Ν.Δ. υποδέχτηκαν την Τετάρτη, 2 Αυγούστου, στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ στο Καρλόβασι, τον υποψήφιο περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας στην πρώτη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας, εξέφρασε το όραμα του για την Περιφέρεια και ιδίως για το νησί της Σάμου.

Τα μέλη και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ, κ. Λουκάς Δημόπουλος, εξέφρασαν την ανησυχία τους για την μέχρι σήμερα χαμηλή θέση της Δυτικής Σάμου στον πίνακα των μεγάλων εμβληματικών έργων της Περιφέρειας, και την ανάγκη επιτέλους να συμμετέχει ισότιμα σε αυτά. Ο κ. Αλκιβιάδης Στεφανής εξέφρασε την θέλησή του να εργαστεί μεθοδικά για την ισότιμη ανάπτυξη όλου του Βορείου Αιγαίου, χωρίς αποκλεισμούς.

«Η ΔΗΜΤΟ Δυτικής Σάμου τα μέλη και τα στελέχη της δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση στον υποψήφιο περιφερειάρχη και προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει και του εύχεται καλή επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required