22 Αυγ 2023

«Light Matters» - 23 Αυγούστου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου, η παρουσίαση του βιβλίου φωτογραφίας της Σοφίας Τσουμάκη

Η παρουσίαση του βιβλίου φωτογραφίας «Light Matters» της συμπατριώτισσάς μας Σοφίας Τσουμάκη θα γίνει την Τετάρτη, 23 Αυγούστου, στις 8.30 μ.μ. στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου Σάμου, στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Ηραία – Πυθαγόρεια» στα Ελληνικά με Αγγλική μετάφραση.

Η δημιουργός στην πρόσκλησή της αναφέρει: «Με χαρά σας προσκαλώ στην παρουσίαση και υπογραφή της περιορισμένης σε αντίτυπα αυτοέκδοσης «Light Matters» που αποτελείται από μια σειρά 35 φωτογραφιών και 4 ιστοριών που δημιουργήθηκαν μέσα στον πρώτο χρόνο της πανδημίας του Covid-19.





Το βιβλίο παρακολουθεί την καθημερινότητά μου μέσα σε αυτή την περίοδο, στην προσπάθειά μου να εκφραστώ και να παραμείνω σε σύνδεση με τον εαυτό μου εστιάζοντας σε αυτά που ήταν και είναι σημαντικά για μένα και με τους στίχους του Ελύτη κατά νου: «Το ζήτημα είναι από που βλέπει κανείς τον ουρανό. Εγώ τον έχω δει καταμεσής της θάλασσας».




Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Σωτήρης Μαργιωρής: Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, Δημοσιογράφος ΕΡΤ

Παναγιώτης Σταμπόλης: Ψυχοθεραπευτής

Σοφία Τσουμάκη: Φωτογράφος, Ψυχοθεραπεύτρια, Yoga Therapist

Θα ακολουθήσει slide show με τις φωτογραφίες του βιβλίου και τις ιστορίες τους.

Σοφία Τσουμάκη»

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: https://www.sophiatsoumaki.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required