19 Σεπ 2023

20 Σεπτεμβρίου - Έκτακτη λαϊκή συνέλευση στον Πύργο με αφορμή την έλλειψη υδροδότησης και άλλα προβλήματα της περιοχής

Έκτακτη λαϊκή συνέλευση στον Πύργο, με αφορμή το πρόβλημα υδροδότησης και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, συγκαλεί ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πύργου Βασίλειος Στεφανής. Στην πρόσκληση-ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Την Τετάρτη 20/09/2023 και ώρα 18:30 στην κεντρική πλατεία του χωριού θα πραγματοποιηθεί έκτακτη λαϊκή συνέλευση με αφορμή το πρόβλημα υδροδότησης του οικισμού. Θα συζητηθούν επίσης προβλήματα του χωριού και της ευρύτερης περιοχής και προτάσεις για τη λύση αυτών. Στις 16/05/2023 με έγγραφό μου αρ.πρ. 15 ζήτησα την άδεια για παρουσία αντιπροσωπείας συγχωριανών στο Δ.Σ. η οποία απορρίφθηκε. 

Ο κύριος Γενικός μου ανακοίνωσε προφορικά την πρόθεση του κυρίου Δημάρχου να επισκεφθεί στο κοντινό μέλλον το χωριό για να συζητήσουμε τα εν λόγω προβλήματα. Αυτό μέχρι τώρα δεν έγινε, προφανώς λόγω φόρτου εργασίας του ίδιου και των υπηρεσιών. Παρακαλούμε για την παρουσία σας στη συζήτηση με σκοπό την εξεύρεση λύσεων, την κατάθεση προτάσεων και την παρουσίαση συνοπτικά του έργου που επετεύχθη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Σ. ΠΥΡΓΟΥ ΣΑΜΟΥ
ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required