21 Σεπ 2023

Χρήστος Βακιντής – Πρόταση με αφορμή τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

Με αφορμή τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης και π. πρόεδρος των ελαιοτριβέων Σάμου, Χρήστος Βακιντής, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει τα εξής: «Αγαπητοί Συμπολίτες,

Τοπικές εκλογές. Είναι από τις κρισιμότερες εκλογές των τελευταίων χρόνων. Πρέπει επιτέλους να βάλουμε στόχους. Πρόγραμμα 15ετίας.

Αυτό φυσικά θα επιτευχθεί με συναίνεση, ομαδικότητα, συνεργασίες και όχι με αντιπαλότητες, παραταξιακές και όχι μόνο. Όσοι βάζουν υποψηφιότητα θέλουν να βοηθήσουν, αλλά πώς; 

Πρόταση: 

Πριν γίνουν οι εκλογές να βρεθούν οι συνδυασμοί και να συναποφασίσουν για το κοινό πρόγραμμα του Νησιού. Να συναποφασίσουν για τις προτεραιότητες των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Να συναποφασίσουν για τις διεκδικήσεις από την Κεντρική Εξουσία. Να δεσμευτούν ότι όποιος συνδυασμός κερδίσει τις εκλογές οι υπόλοιποι θα συστρατευτούν για το καλό του Νησιού. Επιβάλλεται μετά τις εκλογές, όλοι μαζί, να εργαστούμε για να ξεκολλήσουμε από το τέλμα που έχει πέσει το Νησί εδώ και πολλά χρόνια. 

Η πρόσφατη ημερίδα που έγινε σκοπό είχε να βρεθούν οι συνδυασμοί, και όχι μόνο, για να καταθέσουν προτάσεις και να βγει ένα πλάνο Ανάπτυξης. Όμως η τοξικότητα που υπάρχει δεν αφήνει να βρεθούν όλοι μαζί και να καταθέσουν προγράμματα. Όμως η οργανωτική επιτροπή συνεχίζει την προσπάθεια ώστε κάποια στιγμή να συναποφασίσουμε όλοι μαζί.

Με εκτίμηση,
Βακιντής Χρήστος

Υ.Γ. Δεν βάζω υποψηφιότητα με κανένα συνδυασμό.
Όμως την επομένη των εκλογών θα είμαι στην διάθεση της Δημοτικής - Περιφερειακής Αρχής.»

Από την έντυπη έκδοση του «Σαμιακού Βήματος»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required