11 Σεπ 2023

Υποδοχή και ξενάγηση ανώτερων στελεχών εταιρειών της διεθνούς πολυτελούς κρουαζιέρας

Φωτό: Γιώργος Βασιλειάς
Το βράδυ της Κυριακής, 10 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου υποδέχθηκε στο νησί μας ανώτερα στελέχη επιλεγμένων εταιρειών της διεθνούς πολυτελούς κρουαζιέρας. Η υποδοχή των προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια δείπνου που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Doryssa Seaside Resort.

Η διεθνής κρουαζιέρα αποτελεί μέρος του οργανωμένου θαλάσσιου τουρισμού και αποτελεί την πιο δυναμική και ανερχόμενη μορφή τουρισμού. Ειδικά η πολυτελής κρουαζιέρα (luxury segment) θεωρείται το πιο ποιοτικό μέρος της και όλα τα λιμάνια και οι προορισμοί κρουαζιέρας επιθυμούν να την προσελκύσουν.

Οι εταιρείες πολυτελούς κρουαζιέρας είναι η Seabourn Cruises (Όμιλος Holland America Group, Princess Cruises, Holland America Cruises), Scenic Group (Scenic Ocean Cruises, Emerald Cruises), Ponant Cruises, Explora Voyages (MSC Group), Star Clippers, Silver sea Cruises (Royal Caribbean Group & Cruise Terminal Operators), CLIA. Συνολικά δηλαδή 7 ανώτερα στελέχη που εκπροσωπούν 12 brands κρουαζιέρας, ανάμεσά τους και ο εκπρόσωπος της CLIA που φυσικά εκπροσωπεί το σύνολο των εταιρειών κρουαζιέρας θεσμικά.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους θα ξεναγηθούν στο Δήμο Ανατολικής Σάμου και σε σημεία που έχουν προεπιλεγεί.

Ο Δήμος σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Θεωρούμε ότι η σαφώς ολοκληρωμένη αυτή ενέργεια εξωστρέφειας και απευθείας επικοινωνίας με τις εταιρείες διεθνούς κρουαζιέρας θα έχει πολλά και σημαντικά αποτελέσματα για τα προγράμματα κρουαζιέρας και προσεγγίσεων στο νησί.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ένωση Ξενοδόχων για την πολύτιμη βοήθεια της, και τον Όμιλο Doryssa και τον κ. Βαλή Μάνο για την ευγενική τους χορηγία για τη διαμονή των καλεσμένων μας.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required