14 Σεπ 2023

Συνάντηση Χρήστου Στυλιανίδη και Χριστόδουλου Στεφανάδη για τις αυξημένες ροές μεταναστών

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, μεταξύ του νέου υπουργού κ. Χρήστου Στυλιανίδη και του βουλευτή Σάμου, καθηγητή Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Στεφανάδης δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα είχα συνάντηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τον νέο υπουργό κ. Χρήστο Στυλιανίδη.Έναν εξαιρετικό φίλο, πολιτικό και τεχνοκράτη, με τεράστια εμπειρία στο αντικείμενο, (ως πρώην Επίτροπος της Ε.Ε.) και τον υφυπουργό κ. Ιωάννη Παππά, κορυφαίο πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ.

Αντικείμενο το μεταναστευτικό και οι αυξημένες ροές που δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα στις κοινωνίες των νησιών μας και ιδιαίτερα της Σάμου.

Ο υπουργός και ο υφυπουργός γνωρίζουν το πρόβλημα, το παρακολουθούν καθημερινά και πρόκειται άμεσα να υλοποιηθούν ενέργειες (πολιτικές και επί του πεδίου) για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Γιατί αντιλαμβάνονται απόλυτα, ότι η τοπική κοινωνία αλλά και η χώρα μας δεν μπορούν να ανεχθούν καταστάσεις από το παρελθόν.

Θερμές ευχαριστίες στον κ. υπουργό και κ.υφυπουργό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required