29 Σεπ 2023

Επισημάνσεις - «Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση» - Γράφει ο Βασίλης Η. Βασιλείου

«Αγαπητοί Συμπατριώτες, μετά από πολύμηνη αφωνία (αγραφία) στον Σαμιακό Τύπο, και την εμφάνιση του φαινόμενου ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ (Α.Σ), στον εκλογικό στίβο με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, αποφάσισα να σας κάνω μια πρώτη ενημέρωση για την προσωπικότητά του. Ο Α.Σ. γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι 63 ετών, απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων, ανέβηκε με επιτυχία όλες τις στρατιωτικές βαθμίδες και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Στρατηγού.

Ο Α.Σ. υπήρξε Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και Υπουργός Εθνικής Αμύνης.

Με όλα αυτά τα προσόντα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τον επέλεξε να διεκδικήσει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, λόγω της μεγάλης σημασίας που δίνει στην παραμεθόριο περιοχή μας.

Κατά την προ ημερών ολιγοήμερη περιοδεία του Α.Σ. στο Νησί μας, προκειμένου να έρθει σε επαφή με απλούς πολίτες και να ενημερωθεί για τα προβλήματα του τόπου μας, μου έκανε την μεγάλη τιμή, να με επισκεφθεί στην Κέρβελη.

Βασίλης Η. Βασιλείου

Θα ήθελα να σας μεταφέρω της εντυπώσεις μου από την μικρής διάρκειας επαφή μας.

Ο Α.Σ. είναι ένας άνθρωπος σοβαρός, μετρημένος, που θα σε κερδίσει με τις πρώτες φράσεις του. Είναι γνώστης των προβλημάτων του νησιού μας και όλη η επαγγελματική του σταδιοδρομία (40-45 χρόνια) αφιερώθηκε στην προσφορά του για την πατρίδα.

Ο Α.Σ. πορεύθηκε πάντα με γνώμονα την ΗΘΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Θέλει να συνεργάζεται ομαδικά, με ανθρώπους γνώστες του εκάστοτε αντικειμένου και ανθρώπους της προσφοράς. Δεν τον ενδιαφέρουν οι τίτλοι γι’ αυτό σε ερώτησή μου, πως θέλει να τον προσφωνούμε, μου απάντησε απλά ΑΡΧΗΓΟ, για να δείξει ότι πιστεύει στο πνεύμα της ομάδας. Γι’ αυτόν η ευχή και εις Ανώτερα δεν έχει καμία σημασία, θα δουλέψει εξίσου καλά, όπου τον τάξει το καθήκον. Ξέρει να επιλέγει τους συνεργάτες του, με κριτήρια την ΗΘΙΚΗ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, βάζοντας τον κατάλληλο άνθρωπο, στην κατάλληλη θέση.

Θα σας αναφέρω μερικές σκηνές από της εδώ εμφανίσεις του που χαρακτηρίζουν τον Άνδρα. Κατά την επίσκεψή του στη Χώρα κάποια στιγμή οι συνεργάτες του τον έχασαν.

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής στη Χώρα, μπροστά από την προτομή του Μιλτιάδη Χούμα

Είχε πάει στην προτομή του ΜΙΛΤΙΆΔΗ ΧΟΥΜΑ, προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον ήρωα της Αντίστασης, που με το Καΐκι του, όργωνε την Ανατολική Μεσόγειο, μεταφέροντας ανθρώπους και μηνύματα. Ποιος άλλος πολιτικός το έχει κάνει αυτό μέχρι σήμερα;

Σε άλλη συγκέντρωση ενώ καθόταν με τους συνεργάτες του, αντιλήφθηκε μία κυρία που ήταν όρθια και είχε στην αγκαλιά της ένα παιδάκι. Σηκώθηκε, και με ευγένεια της προσέφερε την καρέκλα του!

Σε πολλές περιπτώσεις, είχε λεκτικές επιθέσεις και όλες της αντιμετώπισε με ευγένεια, υπομονή και πειθώ.

Αγαπητοί συμπατριώτες, σκεφτείτε πριν ψηφίσετε, μην χάσουμε ένα Περιφερειάρχη, που συνδυάζει τα στρατιωτικά και πολιτικά προσόντα, ΕΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ».

Σάμος, 12.09.23

*Πολ .Μηχανικός

Από την έντυπη έκδοση του «Σαμιακού Βήματος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required