8 Σεπ 2023

Λιμένας Μαλαγαρίου – Διαμαρτυρία για τον αδικοχαμένο Αντώνη Καρυώτη

Στις 04:33, ξημερώματα Παρασκευής, 8 Σεπτεμβρίου, κατέπλευσε στο λιμάνι της Σάμου το πλοίο «Blue Horizon» προερχόμενο από το Ηράκλειο Κρήτης. Πρόκειται για το πλοίο στο οποίο διαδραματίστηκε το ατυχές γεγονός με τον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη, που ενώ προσπαθούσε να επιβιβασθεί, μέλος του πληρώματος τον έσπρωξε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του αβοήθητος.

Στο λιμάνι του Μαλαγαρίου, περίπου εκατό άτομα, μερικοί εξ αυτών κρατώντας αναμμένα κεριά, περίμεναν την άφιξη του πλοίου ώστε να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για τα όσα διαδραματίστηκαν στο λιμάνι του Πειραιά στις 9 παρά 20 το βράδυ της 5ης Σεπτεμβρίου.



Με συνθήματα όπως «Ακόμα ένα έγκλημα μας γέμισε οργή, είτε με τα κέρδη τους ή με τη ζωή», «Για τον Αντώνη, τον κάθε Αντώνη», «Για τον Αντώνη ήταν δολοφονία, συγγνώμη», μέλη του Εργατικού Κέντρου Σάμου, εκπρόσωποι του Δήμου Ανατολικής Σάμου με τον δήμαρχο κ. Γιώργο Στάντζο, εκπρόσωποι του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου κ. Πάρη Παπαγεωργίου, μέλη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Σάμου με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Τίμο Χατζηλαγό, αλλά και την υποψήφια περιφερειάρχη κ. Αγλαΐα Κυρίτση, αλλά και αρκετοί πολίτες ήταν παρόντες στη διαμαρτυρία.



Πηγή: samostoday.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required