28 Σεπ 2023

Η «Σύμπραξη Προοδευτικών Πολιτών Δυτικής Σάμου» για τη δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας

Ανακοίνωση για τη δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας από τον συνδυασμό «Σύμπραξη Προοδευτικών Πολιτών Δυτικής Σάμου». «Ενημερώνουμε τους δημότες της Δυτικής Σάμου ότι για εμάς θέμα άμεσης προτεραιότητας είναι η εκπόνηση μελέτης για τη σύσταση και λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας. Θεωρούμε απαράδεκτο, αναχρονιστικό και εκτός κάθε λογικής τη μη ύπαρξη δημοτικής συγκοινωνίας.

Θέλουμε επίσης να ενημερώσουμε ότι σειρά δήμων έχουν αγοράσει (με επιδότηση έως 100%) σύγχρονα ηλεκτρικά λεωφορεία 25 θέσεων, τα οποία με την τοποθέτηση φορτιστών, κινούνται χωρίς το παραμικρό λειτουργικό κόστος. [Ακολουθεί link που επιβεβαιώνει τα παραπάνω, βάσει του προγράμματος χρηματοδότησης για την Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης» στο πλαίσιο των «δράσεων ηλεκτροκίνησης στους δήμους»: https://www.4troxoi.gr/tag/draseis-ilektrokinisis-stoys-dimoys]

Προγραμματικός στόχος είναι να αναπτυχθούν δρομολογιακές γραμμές εντός του Καρλοβάσου που έχει εκτεταμένη έκταση, να δημιουργηθούν τακτικές συνδέσεις με όλα τα χωριά του Δήμου, συνεχείς συνδέσεις με το Ποτάμι το καλοκαίρι, σύνδεση με το αεροδρόμιο προς ανταπόκριση των πτήσεων, όλα αυτά είναι αυτονόητα δικαιώματα των δημοτών και έμπρακτη υποστήριξη των φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ιδιαίτερα σήμερα που μπορούν να γίνουν με ελάχιστο κόστος λειτουργίας.

Για μια ακόμη φορά η παρούσα Δημοτική Αρχή επιβεβαιώνει το τρίπτυχο που τη χαρακτηρίζει: Αδιαφορία, εγκατάλειψη, εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Δώστε μας την ψήφο σας ώστε να αλλάξουμε το Δήμο. Ούτε δοκιμασμένα αποτυχημένοι συνδυασμοί, ούτε συνδυασμοί από ανακάτεμα της ίδιας τράπουλας με μετακινούμενους κομματάρχες και ανακύκλωση ίδιων προσώπων.

Στις 8 Οκτωβρίου κάνουμε τη σωστή κίνηση.

Ψηφίζουμε και κάνουμε Δημοτική Αρχή τη «Σύμπραξη προοδευτικών πολιτών Δυτικής Σάμου».»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required