28 Σεπ 2023

«ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο» - Οι υποψήφιοι της Κοινότητας Σαμίων επισκέφθηκαν το Κέντρο Διημέρευσης ημερήσιας φροντίδας «Η Μέλισσα»

Τη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, οι υποψήφιοι της Κοινότητας Σαμίων επισκέφθηκαν το Κέντρο Διημέρευσης ημερήσιας φροντίδας ΑΜΕΑ «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» που έχει αποστολή την προώθηση της κοινωνικής προστασίας, κοινωνικής ενσωμάτωσης και απασχόλησης των ατόμων με αναπηρίες.


Οι υποψήφιοι σύμβουλοι της Κοινότητας ενημέρωσαν τον Σύλλογο για τα έργα που ολοκληρώθηκαν και είναι σε εξέλιξη, αλλά κυρίως για το πρόγραμμα της νέας πενταετίας το οποίο προσανατολίζεται στον Άνθρωπο και στις ανάγκες του, δίνοντας προτεραιότητα σε ομάδες πληθυσμού που γνωρίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και την κακοποίηση.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου, η διευθύντρια, οι εργαζόμενοι και τα παιδιά, έκαναν λεπτομερή ενημέρωση για τη φιλοξενία των παιδιών σε κοιτώνες, για τον τρόπο λειτουργίας του Συλλόγου, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, τη δημιουργία νέων συνθηκών, την κοινωνική ενσωμάτωσή τους, μέσω του κατάλληλου σχεδιασμού και υλοποίησης αποτελεσματικών δράσεων.

Οι υποψήφιοι της Κοινότητας, δεσμεύτηκαν για περαιτέρω συνεργασία εξηγώντας ότι μέσω του προγράμματος της ΑΝΑ.Σ.Α. προτάσσονται ρεαλιστικές λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα με έναν Δήμο αρωγό, σε κάθε ουσιαστική αναπτυξιακή προσπάθεια που θα επικετρώνεται στον Άνθρωπο, στην Οικογένεια και τις Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες.

Σε ανακοίνωσή τους μετά την επίσκεψη αναφέρουν: «Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από αξίες, από ανθρωπιά και φροντίδα. Οι Σαμιώτες αξίζουμε περισσότερο σεβασμό και ο Δήμος μας χρειάζεται αγάπη. Ένα νέο όραμα για το αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required