19 Σεπ 2023

To e-shop.gr σε συνεργασία με Εκδοτικούς Οίκους προσφέρει δωρεάν 100 τίτλους Βιβλίων στην Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη της Σάμου

Το e-shop.gr συνεχίζει με τις ενέργειες του Δράσεις Ευθύνης, εστιάζοντας στην σημασία του βιβλίου για τον πολιτισμό μας και την συμβολή των βιβλιοθηκών στην μετάδοση της γνώσης και την διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Όμιλο ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗ, τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, τις Εκδόσεις Διόπτρα και Susaeta Εκδοτική, επιλέγει να προσφέρει δωρεάν τουλάχιστον 100 τίτλους βιβλίων στην Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Σάμου. Για τον σκοπό αυτό, ο κ. Αθανασόπουλος, Περιφερειακός Διευθυντής της εταιρείας e-shop.gr, ταξίδεψε στην Σάμο για να κάνει την παράδοση.



Η Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Σάμου στεγάζεται σε ένα διώροφο νεοκλασικό κτίριο επί της παραλιακής λεωφόρου Θεμιστοκλή Σοφούλη του λιμανιού της Σάμου. Το κτίριο έχει χαρακτηριστεί σαν ’’έργο τέχνης’’ από το Υπουργείο Πολιτισμού. Διαθέτει περίπου 30.000 τεκμήρια και το 2007 απέκτησε ειδικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό για άτομα με αναπηρία.


Το e-shop.gr επισκέφτηκε την βιβλιοθήκη για την παράδοση των βιβλίων με σκοπό τον εμπλουτισμό της συλλογής της αλλά και για να απονείμει τιμητική πλακέτα στο προσωπικό και την Διοίκηση της Βιβλιοθήκης, αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη προσπάθεια της βιβλιοθήκης να προσφέρει στους κατοίκους της Σάμου ολοκληρωμένη πρόσβαση στην πολιτιστική κληρονομιά.

Το e-shop ευχαρίστησε θερμά τον Εκδοτικό Όμιλο ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗ, Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, Εκδόσεις Διόπτρα και Susaeta Εκδοτική για την πολύτιμη συμμετοχή τους στην συγκεκριμένη Δράση Ευθύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required