2 Οκτ 2023

4 Οκτωβρίου - Ανοιχτή συγκέντρωση για την «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Δυτικής Σάμου

Ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Δυτικής Σάμου για τις περιοδείες των υποψηφίων της και την κεντρική συγκέντρωση του συνδυασμού την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου. «Με αμείωτη ένταση καθημερινά οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Σάμου με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Κόσμα, φίλους και οπαδούς του ΚΚΕ περιοδεύουν σε χωριά της Δυτικής Σάμου και σε γειτονιές του Καρλοβάσου, συζητώντας με το λαό της περιοχής μας και τονίζοντας την ανάγκη στις 8 Οκτώβρη να γεμίσουν οι κάλπες με τα κόκκινα γαρύφαλλα του αγώνα και της αισιοδοξίας για να δοθεί ηχηρή απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική και στους τοπικούς εκφραστές της.

Για να έχουμε εκλεγμένους και δημοτική αρχή δίπλα στο λαό, που θα αγωνίζονται μαζί του για την περιοχή και τη ζωή που μας αξίζει.

Τις προηγούμενες μέρες βρέθηκαν σε Κοντακαϊκα, Πλάτανο, Κοντέικα, Αγίους Θεοδώρους, Μαραθόκαμπο, Κουμέικα κ.α. ενώ την Κυριακή μαζί με την υποψήφια Περιφεριάρχη με τη Λαϊκή Συσπείρωση Βορείου Αιγαίου Αγλαϊα Κυρίτση βρέθηκαν το πρωί στο λιμάνι του Καρλοβάσου όπου συνομίλησαν με κόσμο και το απόγευμα στην Υδρούσα.

Τις επόμενες μέρες το πρόγραμμα περιοδειών θα συνεχιστεί σε χώρους δουλειάς, καθώς και στα υπόλοιπα χωριά και τις γειτονιές του Καρλοβάσου, ενώ θα κορυφωθεί την Τετάρτη στις 4 Οκτώβρη με ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Καρλοβάσου στις 7 το απόγευμα με ομιλητές τον υποψήφιο Δήμαρχο Δυτικής Σάμου Βασίλη Κοσμά και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο στο νομό Σάμου Κώστα Τζίχα.

Οι συγκεντρώσεις και ομιλίες θα κλείσουν με συγκέντρωση στα Κοντακαϊκα την Παρασκευή 6 Οκτώβρη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required