4 Οκτ 2023

Αρχές Νοεμβρίου οι εκλογές στην Ένωση Ξενοδόχων Νομού Σάμου

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Σάμου, μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, καλεί τα μέλη της όπως παρευρεθούν σε Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες στις 6 Νοεμβρίου 2023.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα στις 17:00, στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου, θα διενεργηθούν Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες. Σε περίπτωση μη απαρτίας η τελική ημερομηνία θα είναι: 13η Νοεμβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα & ώρα 17:00 στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου. 

Δικαίωμα συμμετοχής τόσο στην Γενική Συνέλευση, όσο και στις εκλογές του Σωματείου έχουν όσα μέλη είναι οικονομικά ενήμερα έως 31/12/2022, μπορούν να πραγματοποιήσουν την πληρωμή τους μέχρι και την 6η Νοεμβρίου.

Στην εκλογική διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν ιδιοκτήτες ή μέτοχοι ξενοδοχείων αν πρόκειται για εταιρεία ή οποιοσδήποτε άλλος έχει εξουσιοδότηση από την επιχείρηση. Όσα μέλη της Ένωσης επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ., θα πρέπει να το υποβάλλουν εγγράφως και ηλεκτρονικά έως τις 30 Οκτωβρίου 2023 στο info@samoshotels.gr .

«Η παρουσία όλων των συναδέλφων κρίνεται απαραίτητη, ώστε να αποδείξουμε τη δυναμική που διαθέτει ο κλάδος μας» αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required